Hoe werkt het?

Al Gusto biedt totaalpakket!

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid, verjaardag of gewoon een gezellig samenzijn? En heeft u geen zin om de hele avond in de keuken te staan? Dan biedt Al Gusto met zijn heerlijke Spaanse tapas de uitkomst. Tevens hebben we ook een uitgebreid Mediterraans buffet. Een combi van de Spaanse,Italiaanse en Griekse keuken.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om het een en ander even door te spreken.

Het unieke aan Al Gusto is dat het een totaalpakket biedt. U bestelt bij ons een tapasschotel of Spaanse maaltijd en wij bezorgen deze bij u thuis. Vervolgens wordt de tafel voor u gedekt met de originele Spaanse tapasschoteltjes en worden de warmhouders aangezet.

En de volgende dag worden de spullen weer opgehaald en Al Gusto doet ook de afwas voor u.

Met zijn smaakvolle tapas wil Al Gusto iedereen kennis laten maken met het goede van Spanje. De Spaanse hapjes zijn geschikt voor speciale gelegenheden, maar ook voor zomaar een gezellige maaltijd met familie of vrienden bij u thuis.

Mocht u besluiten een verjaardag of feest te organiseren dan kunt u altijd contact met ons opnemen.Wij komen vrijblijvend bij u langs om het een en ander door te praten.Zodat de avond naar ieders wens verloopt.

Wilt u al iets bestellen? Neem direct contact op